1 min. læsetid

Soft sandwich - skabt til travle spisesteder

     

Når travlheden er på sit højeste og bestillingerne vælter ind over disken, skal det være enkelt og hurtigt at servere lækre sandwiches, burgere og panini – samtidig med at både smag, kvalitet og spiseoplevelsen er i top. Vores Soft Sandwiches er skabt til dig, der vil have sandwich-succes! 

Skal dine sandwiches spises “nu og her”, så kan sprøde baguettes være godt, men skal dine sandwiches kunne holde sig lækre og indbydende i længere tid, skal du vælge vores Soft Sandwich-brød – og nyde godt af alle alle fordelene ved de bløde, rustikke, svampede og smagfulde Soft Sandwich-brød.  

Ét brød - tre serveringsmuligheder 

Du kan bruge vores populære Soft Sandwich-brød til både: 

Sandwiches 
Burgere  
Panini. 

Det giver dig både et praktisk og økonomisk forspring, at du kun behøver ét brød til at dække hele dit menukort.  

“Tø og servér” gør det nemt, hurtigt og lækkert 

Alle vores Soft Sandwiches er forskåret og efter konceptet “tø & server”, som gør tilberedningen i køkkenet både nem og hurtig. Krummen er tilpas tæt, så du kan smøre brødet med et jævnt lag af din favorit-spread eller mayo. 

Tip: Prøv f.eks. med creme af mayonaise, salt og soltørrede tomater.  

Rustik og svampet kundefavorit  

Dine kunder spiser først og fremmest med øjnene: Mange foretrækker sandwichbrød med et rustikt look, og derfor drysser vi sandwich-bollerne med knuste græskarkerner, sorte sesamfrø eller durumhvedemel. 

Brødene har et “kort bid”, så de er nemme at spise – og er derfor perfekte som “to go”-frokost eller aftensmad. Og så holder de sig svampede og lækre længe.  

Har du brug for et godt råd eller lyst til en smagprøve? 

Vores fagkonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at forbedre dit sandwich-salg – og de tager gerne et smagsprøve med til dig.  

Mød f.eks. vores Key Account Manager, Kim Mikkelsen, der har arbejdet med brød i knap 30 år – og så har han været med til at udvikle vores Soft Sandwich-brød: 

“Med vores tre varianter af Soft Sandwiches går behovet for convenience og kvalitet op i en højere enhed. De sandwich-spisesteder, der klarer sig godt, er dem, der bruger et godt brød sammensat med et godt fyld. Det skal være afstemt og endelig ikke for meget mayo. 

Mange har også succes med at sætte deres eget præg på sandwichen, f.eks. med egne, hjemmerørte spreads eller mayonnaise eller gode, lokale råvarer. Når man gør sig umage og tilbyder noget unikt, så kommer kunderne retur,” siger han. 

Ja tak, kom forbi med en prøvekasse!

 

Se produkterne i prøvekassen herunder

Rug-surdej sandwich rug_1500x1500

Rugstykke med drys

Varenr.: 218018

Rustikt stenovnsbagt rugstykke bagt med rugflager, hørfrø og solsikkekerner. Brødet har en mørk sprød skorpe med et varieret drys. Krummen er mørk og saftig med kerner og har en mild smag samt noter af malt. Produktet er bagt i Danmark.

Køb hos grossist
Rug-surdej sandwich arkitektur_1500x1500

Surdejsstykke

Varenr.: 218019

Et velsmagende rustikt surdejsstykke med let, åben krumme og en gylden farvetone. Brødet har en karakteristisk smag af surdej tilført en svagt ristet note og sprød skorpe. Bagt i stenovn med durumhvedemel samt flydende signatursurdej. Produktet er bagt i Danmark.

Køb hos grossist
SCHULSTAD_014_1500x1500

Soft Sandwich - Mørk

Varenr.: 216821

Et lækkert, rustikt udseende hvor både krumme og skorpe har en blød, saftig karakter og kort bid. Skorpen har en ristet duft, mens krummen har en åben poring og luftig konsistens. Produktet er bagt i Danmark.

Køb hos grossist
SCHULSTAD_010_1500x1500

Soft Sandwich - Lys

Varenr.: 216820

Krumme og skorpe har en let og blød karakter med kort bid, hvilket gør den let at spise, bevarer friskhed og kvalitet efter tilberedning. Smagen er mild, afrundet og en anelse sød med nøddeagtige noter fra de sorte sesamfrø og et lækkert, rustikt udseende. Produktet er bagt i Danmark.

Køb hos grossist
SBS-cafebollel-1080x1080-Sandwich

Surdejs Cafébolle

Varenr.: 50150083

En cafébolle med et rustikt udseende. Bollen er bagt på stenovn af hvedemel, rugmel og durum samt vores egen signatur-surdej sammensat af tre forskellige surdejskulturer. Cafébollen er desuden bagt i Danmark og er forskåren for nem håndtering.

Køb hos grossist
200832 Mørk sub sandwich_1-1

Mørk Sub med drys

Varenr.: 200832

De mørke SUB's har en tæt blød krumme, en blød skorpe og et kort bid. Brødets størrelse og stuktur gør sandwichen nem at holde om og let at spise. Brødets stuktur er med til at bevare sandwichfyldets friskhed og smag. Brødet er forskåret og drysset med solsikke-, sesam-, hørfrø og havregryn.

Køb hos grossist
200833 Økologisk sub screen_1-1

Økologisk Sub med drys

Varenr.: 200833

De økologiske subs har en tæt blød krumme, blød skorpe og kort bid, hvilket sikrer den gode spiseoplevelse. Brødets størrelse og stuktur gør sandwichen nem at holde om og let at spise. Brødets stuktur er med til at bevare sandwichfyldets friskhed og sikrer kvaliteten af den færdigsmurte sandwich. Den økologiske sub er forskåret og drysset med græskarkerner og havregryn.

Køb hos grossist

Har du brug for rådgivning - eller en smagsprøve?

Vores fagkonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at forbedre din forretning - og de tager gerne en smagsprøve med.

De har masser af relevant erfaring i bagagen - som tidligere kantineleder, bager, kok og kostvejleder kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning 👇

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter og få professionel sparring allerede i dag. 

SBS-Distriktschefer-SH-1140x400px-1