1 min. læsetid

Sandwiches, succes og god forretning

     

Nadias Sandwich er Aalborgs største sandwichkæde, som er ejet af Pia Rieland og Adnan Jabr. Parret overtog deres første, fælles sandwichbar for mere end 20 år siden, og siden har forretningen udviklet sig til en kæde af fem sandwich-forretninger og et produktionskøkken. Men hvad skal der egentlig til for at opnå ægte sandwich-succes?  Læs med her, og få Adnans bedste anbefalinger.  

Adnan er uddannet kok og passioneret for at finde brød, fyld og dressinger, som får kunderne til at vælge sandwiches fra Nadias Sandwich igen og igen. Samtidig har Pia og Adnan bevist, at deres koncept er stærkt, og at de driver en god forretning – selv i krisetider.

 

Fra krise til digital succes og salg 

Da Corona-krisen ramte i 2020 styrtdykkede salget hos Nadias Sandwich. Danmark var lukket ned, og de ellers trofaste kunder fra Aalborgs gader kom ikke længere. Men Adnan handlede hurtigt – han investerede i sin webshop og skruede op for sin online annoncering: For hvis ikke kunderne kunne komme til ham, måtte han bringe maden ud til dem. 

“Vi har prissat vores sandwiches som ægte nordjyder – med meget konkurrencedygtige priser. Men vi valgte alligevel at kickstarte vores online salg og ”take away”-løsning med en introrabat. Og det virkede. Der gik ikke lang tid, før vi havde flotte salgstal igen og to biler ude at køre med “take away”,” siger Adnan og fortsætter: 

“Siden har vi opfordret vores kunder til at lægge bestillinger online, så ordren er klar, når de kommer i butikken. Det giver et godt flow, og det er også en fordel, når virksomheder og større selskaber bestiller sammen. Så kan vi have maden klar til frokostpausen.” 

 

SBS-Nadias-560x560-2885  

Masser af kunder, men ingen kø 

For mange er lange køer og lyden af telefoner et tegn på popularitet og succes. Men ikke hos Nadias Sandwich. Faktisk ringer telefonen aldrig. Det er et bevidst valg, at medarbejderne i butikken skal have ro til at tage godt imod kunderne i butikken.  

“Kunderne forventer, gode råvarer, gode brød og lækkert, smags-balanceret fyld. Men de forventer også, at vi er hurtige på hænderne og arbejder effektivt. Det nytter ikke noget, at telefonen ringer konstant. Personalet skal have hænderne fri til at lave sandwiches og ekspedere med et smil – inden kunderne hurtigt er videre,” forklarer Adnan.

 

Altid tid til anbefalinger 

Selv om en klassisk kylling/bacon-sandwich med karrydressing stadig er mange kunders førstevalg, står medarbejderne bag disken hos Nadias Sandwich altid klar til at anbefale og inspirere de kunder, der gerne vil prøve nyt. Konceptet “Månedens sandwich” er til de kunder, der vil udforske nye smage – og samtidig er det Adnans mulighed for at afprøve nye trends.   

“Det er vigtigt for mig at holde øje med tendenserne og finde de ingredienser, der gør, at vi er med som ”first movers”. Vi udfordrer vores kunder – og hvis “Månedens sandwich” ikke sælger, så piller vi den bare af igen og prøver med nye ting,” siger Adnan. 

SBS-Nadias-560x560-3467 

Sandwiches med gode værdier 

Især den yngre målgruppe vælger brød og fyld med udgangspunkt i de værdier, der betyder mest for dem. 

“Når de vælger sandwich, vælger de med øjnene og efter de smage, de godt kan lide. Men det betyder også meget, at råvarerne er gode, og at der er masser af grønt. Og når brødet så ovenikøbet er vegansk, så virker det. Jeg er også omhyggelig med at vise på menukortet, at f.eks. vores kylling kommer fra gode, lokale leverandører. Det skal være nemt for mine kunder at se, hvad jeg bruger, og at det er gode råvarer. Og så snitter vi løbende grøntsager, så vi undgår spild og sikrer, at det, vi serverer, er friskt og sprødt,” siger Adnan. 

SBS-Topbanner-1920x500-LysMørk-Sandwich 

To nye bestsellers 

Kurvene bag disken afslører, at det er de rustikke, baguette-lignende brød, som Adnan går efter, når han sætter brød på menuen. Der er et godt mix af det lyse og det mørke brød, som alle har det tilfælles, at de smager godt, har et godt bid og er gode til “to go”. 

 “Jeg bruger lang tid på at smage, dufte og teste, inden et brød kommer på kortet. Vores to nye sandwichbrød er blevet enormt populære – især det nye “Rugstykke” er en “bestseller”. Det lever nemlig op til alle kravene til udtryk, tekstur og smag,” siger Adnan. 

Rug-surdej sandwich prøvekasse 

 

Er du på jagt efter nye sandwichbrød? 

Vi giver dig muligheden for at smage, teste og opleve vores sandwich-nyheder. Så skynd dig at bestille din sandwich-prøvekasse her. 

Bestil prøvekasse

 

Se produkterne i prøvekassen herunder

Rug-surdej sandwich rug_1500x1500

Rugstykke med drys

Varenr.: 218018

Rustikt stenovnsbagt rugstykke bagt med rugflager, hørfrø og solsikkekerner. Brødet har en mørk sprød skorpe med et varieret drys. Krummen er mørk og saftig med kerner og har en mild smag samt noter af malt. Produktet er bagt i Danmark.

Køb hos grossist
Rug-surdej sandwich arkitektur_1500x1500

Surdejsstykke

Varenr.: 218019

Et velsmagende rustikt surdejsstykke med let, åben krumme og en gylden farvetone. Brødet har en karakteristisk smag af surdej tilført en svagt ristet note og sprød skorpe. Bagt i stenovn med durumhvedemel samt flydende signatursurdej. Produktet er bagt i Danmark.

Køb hos grossist
SCHULSTAD_014_1500x1500

Soft Sandwich - Mørk

Varenr.: 216821

Et lækkert, rustikt udseende hvor både krumme og skorpe har en blød, saftig karakter og kort bid. Skorpen har en ristet duft, mens krummen har en åben poring og luftig konsistens. Produktet er bagt i Danmark.

Køb hos grossist
SCHULSTAD_010_1500x1500

Soft Sandwich - Lys

Varenr.: 216820

Krumme og skorpe har en let og blød karakter med kort bid, hvilket gør den let at spise, bevarer friskhed og kvalitet efter tilberedning. Smagen er mild, afrundet og en anelse sød med nøddeagtige noter fra de sorte sesamfrø og et lækkert, rustikt udseende. Produktet er bagt i Danmark.

Køb hos grossist
SBS-cafebollel-1080x1080-Sandwich

Surdejs Cafébolle

Varenr.: 50150083

En cafébolle med et rustikt udseende. Bollen er bagt på stenovn af hvedemel, rugmel og durum samt vores egen signatur-surdej sammensat af tre forskellige surdejskulturer. Cafébollen er desuden bagt i Danmark og er forskåren for nem håndtering.

Køb hos grossist
200832 Mørk sub sandwich_1-1

Mørk Sub med drys

Varenr.: 200832

De mørke SUB's har en tæt blød krumme, en blød skorpe og et kort bid. Brødets størrelse og stuktur gør sandwichen nem at holde om og let at spise. Brødets stuktur er med til at bevare sandwichfyldets friskhed og smag. Brødet er forskåret og drysset med solsikke-, sesam-, hørfrø og havregryn.

Køb hos grossist
200833 Økologisk sub screen_1-1

Økologisk Sub med drys

Varenr.: 200833

De økologiske subs har en tæt blød krumme, blød skorpe og kort bid, hvilket sikrer den gode spiseoplevelse. Brødets størrelse og stuktur gør sandwichen nem at holde om og let at spise. Brødets stuktur er med til at bevare sandwichfyldets friskhed og sikrer kvaliteten af den færdigsmurte sandwich. Den økologiske sub er forskåret og drysset med græskarkerner og havregryn.

Køb hos grossist

Har du brug for rådgivning - eller en smagsprøve?

Vores fagkonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at forbedre din forretning - og de tager gerne en smagsprøve med.

De har masser af relevant erfaring i bagagen - som tidligere kantineleder, bager, kok og kostvejleder kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning 👇

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter og få professionel sparring allerede i dag. 

SBS-Distriktschefer-SH-1140x400px-1