Servér de bedste sandwiches med brød bagt i stenovn

Foretrækker dine kunder sandwichbrød med en knasende sprød skorpe, luftig og silkeblød krumme og et rustikt udseende? Så anbefaler vi, at du vælger brød, der er bagt i stenovn. Her kan du læse mere om teknikken og håndværket bag vores populære stenovnsbagte brød.

Kunderne er vilde med stenovnsbagte brød med et rustikt udseende (og vi forstår dem godt). Faktisk oplever vi ofte, at gæster på caféer og i sandwichbarer er villige til at betale mere for sandwiches af stenovnsbrød. 

Så når både brødet og fyldets kvalitet er i top, er du godt på vej til at skaffe dig selv og din forretning masser af loyale sandwich-kunder.

Læs også kokkens bedste tips: Sådan fylder du dine sandwiches.

 

Hvorfor skal du vælge stenovnsbagte sandwichbrød? 

Når du serverer vores stenovnsbagte brød, serverer du også en traditionel bageteknik, mestret i et moderne bageri – og alle de gode kvaliteter kan både ses og smages. Bageteknikken stammer fra det gamle Egypten, og det er den samme, ældgamle metode, vi bruger i vores topmoderne bageri i Vestjylland. 

Den kraftige varme fra ovnens glohede stenplader omslutter brødet og gør, at det hurtigt danner en kraftig, rustik skorpe, mens vi bevarer fugten inde i krummen. 

De mange sprækker i skorpen, der opstår under bagningen, har forskellige smagsnuancer, som er med til at give brødet den brede og alsidige smag. Det betyder, at stenovnsbagt egner sig rigtig godt som madbrød. Derudover er brødet perfekt til sandwiches, fordi den luftige og åbne krumme komplementerer fyldet på bedste vis. 

 

Syv stenovnsbagte anbefalinger 

Nedenfor ser du 7 bud på sandwichbrød, der ikke må mangle i brødkurven – eller på dit menukort, når du vil have succes med dit sandwichsalg. 

Med skøn variation i brødenes udtryk giver du dine gæster en oplevelse og muligheden for at vælge præcis det brød, de holder mest af. 

6  matchende resultater
218018 Rugstykke m drys_komprimeret
218018

Rugstykke med drys

140 g / stk.
216821 Soft sandwichboller_mørk_komprimeret
216821

Soft sandwichbolle mørk, skåret

120 g / stk.
216820 Soft sandwichboller_lys_komprimeret
216820

Soft sandwichbolle lys, skåret

120 g / stk.
50150083 Surdejscafe bolle skaaret_komprimeret
50150083

Surdejscafé bolle, skåret

100 g / stk.
200832 Moerk Sub  m. drys  skaaret_komprimeret
200832

Mørk SUB sandwich med drys, skåret

140 g / stk.
200833 Oekologisk Sub  m. drys skaaret_komprimeret
200833

Økologisk Sub m/drys, skåret

140 g / stk.
Loading...

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver