1 min. læsetid

Servér de bedste sandwiches med brød bagt i stenovn

     

Foretrækker dine kunder sandwichbrød med en knasende sprød skorpe, luftig og silkeblød krumme og et rustikt udseende? Så anbefaler vi, at du vælger brød, der er bagt i stenovn. Her kan du læse mere om teknikken og håndværket bag vores populære stenovnsbagte brød. 

Kunderne er vilde med stenovnsbagte brød med et rustikt udseende (og vi forstår dem godt). Faktisk oplever vi ofte, at gæster på caféer og i sandwichbarer er villige til at betale mere for sandwiches af stenovnsbrød.  

Så når både brødet og fyldets kvalitet er i top, er du godt på vej til at skaffe dig selv og din forretning masser af loyale sandwich-kunder. 

Læs også kokkens bedste tips: Sådan fylder du dine sandwiches. 

 

Hvorfor skal du vælge stenovnsbagte sandwichbrød? 

Når du serverer vores stenovnsbagte brød, serverer du også en traditionel bageteknik, mestret i et moderne bageri – og alle de gode kvaliteter kan både ses og smages.  

Bageteknikken stammer fra det gamle Egypten – og det er den samme, ældgamle metode, vi bruger i vores topmoderne bageri i Vestjylland. 

Den kraftige varme fra ovnens glohede stenplader omslutter brødet og gør, at det hurtigt danner en kraftig, rustik skorpe, mens vi bevarer fugten inde i krummen. 

De mange sprækker i skorpen, der opstår under bagningen, har forskellige smagsnuancer, som er med til at give brødet den brede og alsidige smag. Det betyder, at stenovnsbagt egner sig rigtig godt som madbrød. Derudover er brødet perfekt til sandwiches, fordi den luftige og åbne krumme komplementerer fyldet på bedste vis. 

Syv stenovnsbagte anbefalinger 

Her får du hele 7 bud på sandwichbrød, der ikke må mangle i brødkurven – eller på dit menukort, når du vil have succes med dit sandwichsalg. 

Med skøn variation brødenes udtryk, giver du dine gæster en oplevelse og muligheden for at vælge præcis det brød, de holder mest af. 

Bestil prøvekasse

Se produkterne i prøvekassen herunder

Rug-surdej sandwich rug_1500x1500

Rugstykke med drys

Varenr.: 218018

Rustikt stenovnsbagt rugstykke bagt med rugflager, hørfrø og solsikkekerner. Brødet har en mørk sprød skorpe med et varieret drys. Krummen er mørk og saftig med kerner og har en mild smag samt noter af malt. Produktet er bagt i Danmark.

Køb hos grossist
Rug-surdej sandwich arkitektur_1500x1500

Surdejsstykke

Varenr.: 218019

Et velsmagende rustikt surdejsstykke med let, åben krumme og en gylden farvetone. Brødet har en karakteristisk smag af surdej tilført en svagt ristet note og sprød skorpe. Bagt i stenovn med durumhvedemel samt flydende signatursurdej. Produktet er bagt i Danmark.

Køb hos grossist
SCHULSTAD_014_1500x1500

Soft Sandwich - Mørk

Varenr.: 216821

Et lækkert, rustikt udseende hvor både krumme og skorpe har en blød, saftig karakter og kort bid. Skorpen har en ristet duft, mens krummen har en åben poring og luftig konsistens. Produktet er bagt i Danmark.

Køb hos grossist
SCHULSTAD_010_1500x1500

Soft Sandwich - Lys

Varenr.: 216820

Krumme og skorpe har en let og blød karakter med kort bid, hvilket gør den let at spise, bevarer friskhed og kvalitet efter tilberedning. Smagen er mild, afrundet og en anelse sød med nøddeagtige noter fra de sorte sesamfrø og et lækkert, rustikt udseende. Produktet er bagt i Danmark.

Køb hos grossist
SBS-cafebollel-1080x1080-Sandwich

Surdejs Cafébolle

Varenr.: 50150083

En cafébolle med et rustikt udseende. Bollen er bagt på stenovn af hvedemel, rugmel og durum samt vores egen signatur-surdej sammensat af tre forskellige surdejskulturer. Cafébollen er desuden bagt i Danmark og er forskåren for nem håndtering.

Køb hos grossist
200832 Mørk sub sandwich_1-1

Mørk Sub med drys

Varenr.: 200832

De mørke SUB's har en tæt blød krumme, en blød skorpe og et kort bid. Brødets størrelse og stuktur gør sandwichen nem at holde om og let at spise. Brødets stuktur er med til at bevare sandwichfyldets friskhed og smag. Brødet er forskåret og drysset med solsikke-, sesam-, hørfrø og havregryn.

Køb hos grossist
200833 Økologisk sub screen_1-1

Økologisk Sub med drys

Varenr.: 200833

De økologiske subs har en tæt blød krumme, blød skorpe og kort bid, hvilket sikrer den gode spiseoplevelse. Brødets størrelse og stuktur gør sandwichen nem at holde om og let at spise. Brødets stuktur er med til at bevare sandwichfyldets friskhed og sikrer kvaliteten af den færdigsmurte sandwich. Den økologiske sub er forskåret og drysset med græskarkerner og havregryn.

Køb hos grossist

Har du brug for rådgivning - eller en smagsprøve?

Vores fagkonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at forbedre din forretning - og de tager gerne en smagsprøve med.

De har masser af relevant erfaring i bagagen - som tidligere kantineleder, bager, kok og kostvejleder kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning 👇

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter og få professionel sparring allerede i dag. 

SBS-Distriktschefer-SH-1140x400px-1