Schulstad Bakery Solutions - Danmark

Soft sandwich - skabt til travle spisesteder

Skrevet af Schulstad Bakery Solutions Danmark | 24. January 2022

Når travlheden er på sit højeste og bestillingerne vælter ind over disken, skal det være enkelt og hurtigt at servere lækre sandwiches, burgere og panini – samtidig med at både smag, kvalitet og spiseoplevelsen er i top. Vores Soft Sandwiches er skabt til dig, der vil have sandwich-succes! 

Skal dine sandwiches spises “nu og her”, så kan sprøde baguettes være godt, men skal dine sandwiches kunne holde sig lækre og indbydende i længere tid, skal du vælge vores Soft Sandwich-brød – og nyde godt af alle alle fordelene ved de bløde, rustikke, svampede og smagfulde Soft Sandwich-brød.  

Ét brød - tre serveringsmuligheder 

Du kan bruge vores populære Soft Sandwich-brød til både: 

Sandwiches 
Burgere  
Panini. 

Det giver dig både et praktisk og økonomisk forspring, at du kun behøver ét brød til at dække hele dit menukort.  

“Tø og servér” gør det nemt, hurtigt og lækkert 

Alle vores Soft Sandwiches er forskåret og efter konceptet “tø & server”, som gør tilberedningen i køkkenet både nem og hurtig. Krummen er tilpas tæt, så du kan smøre brødet med et jævnt lag af din favorit-spread eller mayo. 

Tip: Prøv f.eks. med creme af mayonaise, salt og soltørrede tomater.  

Rustik og svampet kundefavorit  

Dine kunder spiser først og fremmest med øjnene: Mange foretrækker sandwichbrød med et rustikt look, og derfor drysser vi sandwich-bollerne med knuste græskarkerner, sorte sesamfrø eller durumhvedemel. 

Brødene har et “kort bid”, så de er nemme at spise – og er derfor perfekte som “to go”-frokost eller aftensmad. Og så holder de sig svampede og lækre længe.  

Har du brug for et godt råd eller lyst til en smagprøve? 

Vores fagkonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at forbedre dit sandwich-salg – og de tager gerne et smagsprøve med til dig.  

Mød f.eks. vores Key Account Manager, Kim Mikkelsen, der har arbejdet med brød i knap 30 år – og så har han været med til at udvikle vores Soft Sandwich-brød: 

“Med vores tre varianter af Soft Sandwiches går behovet for convenience og kvalitet op i en højere enhed. De sandwich-spisesteder, der klarer sig godt, er dem, der bruger et godt brød sammensat med et godt fyld. Det skal være afstemt og endelig ikke for meget mayo. 

Mange har også succes med at sætte deres eget præg på sandwichen, f.eks. med egne, hjemmerørte spreads eller mayonnaise eller gode, lokale råvarer. Når man gør sig umage og tilbyder noget unikt, så kommer kunderne retur,” siger han. 

Ja tak, kom forbi med en prøvekasse!