2 min. læsetid

Det bedste fra 2020 🍽️💡📱

     

At 2020 har været et ualmindeligt og særdeles svært år behøver vi ikke dvæle ved. Det har de fleste både set og mærket så rigeligt til. Men enkelte lyspunkter har året også budt på, og heldigvis for det!    

Hvad lærte vi i 2020 til trods for COVID-19?

At 2020 har været et ganske ualmindeligt og særdeles svært år behøver vi ikke dvæle ved. Det har de fleste både set og mærket så rigeligt til siden marts måned. Men i krisetider opstår der som bekendt også nye muligheder.

Kreativiteten blomstrede i de profesionelle køkkener og rigtig mange madsteder greb chancen og fandt nye veje til indtjening - omend den til tider var både snørklet og stejl. 

Besøgstallene på BrødBaren er også et tydeligt bevis herpå. I har søgt viden om og inspiration til denne omstilling. Især tre temaer var populære i 2020👇

  1. Take-away af høj kvalitet - #spisudehjemme 🍽️

  2. Kreative løsninger trods færre hænder 💡

  3. Fokus på digital synlighed i lokalområdet 📱  

(Gen)Læs de mest populære blogposts i 2020 

1140x400_preparing_food

Tænk kreativt under COVID-19; Fem gode råd til danske spisesteder

Er du den stolte indehaver af byens bedste restaurant? Eller serverer du normalt de lækreste burgere til sultne cafégæster?  Læs med her og få en håndfuld konkrete tips til, hvordan du alligevel kan få penge i kassen.

👉Link til blogpost

 

1140x400_spisudehjemme-banner

Sådan optimerer du din takeaway-forretning

Mange restauratører har ændret forretningsstrategi for at overleve COVID-19 og tiden derefter. Men hvad kræver omstillingen fra à la carte til takeaway? Hvem er din målgruppe? Og hvor skal du sætte ind for at for at blive byens foretrukne takeaway-sted? Det får du svar på her.

👉Link til blogpost

 

1140x400_rådej

Sådan sparer du tid i køkkenet med mindre arbejdskraft til rådighed

Løber du og dine ansatte i øjeblikket ekstra stærkt for at opretholde den høje standard, som dit spisested er kendt for? I dette indlæg får du vores bedste tips til, hvordan du kan optimere og effektivisere din tid i køkkenet til gavn for både ansatte, kunder og forretningen som helhed.

👉Link til blogpost

 

1140x400---SBS---Ja-tak2

JA TAK-tilbud på Facebook - Sådan kommer du i gang

Stadig flere caféer, restauranter mfl. får øjnene op for de mange fordele ved at bruge JA TAK-tilbud. Ved at gøre en minimal indsats er det nemlig muligt både at øge dit salg, din kundeskare og din synlighed online.


👉 Link til blogpost