Kim Mikkelsen, Key Account Manager hos Schulstad Bakery Solutions, har arbejdet med brød i knap 30 år, og han har været med til at udvikle Soft Sandwich. Du får her Kims bud på, hvorfor de passer til netop dit køkken 👇

#1 Convenience i god kvalitet

Vi lancerer tre forskårne sandwich-produkter, der er gode for dig og dine kunder;

  • De kan først og fremmest bruges til både sandwich, burger og panini. Det betyder, at du kun behøver få brød til at dække hele menukortet. Det er både praktisk og økonomisk fornuftigt.
  • Soft Sandwich har det rustikke, hjemmebagte udseende, som slutkunderne vil have. De holder sig svampede længe, og de er nemme for køkkenet at håndtere. Krummen er tilpas tæt, og spreads/mayo derfor kan smøres jævnt.
  • Og så smager de bare godt!

Se de nye SOFT SANDWICH her

 

#2 Skabt til travle spisesteder

Mange af vores kunder har stor rotation i personalet. Der læres hele tiden nye medarbejdere op, og det skal derfor være enkelt at håndtere brødet.

Soft Sandwich er netop 'tø & server', hvilket gør det ekstra nemt og hurtigt at tilberede de lækreste sandwich. Det er praktisk, især for de kunder der har travlt og mange bestillinger på samme tid.

#3 En spiseoplevelse som alle kan li'

De fleste kunder foretrækker et sandwichbrød, der ser sprødt ud og har et kort bid, så det er nemt at spise men samtidig forbliver svampet. Alt dette kan Soft Sandwich.

Kunderne kan selvfølgelig også godt lide det rustikke look, og derfor drysser vi bl.a. sandwich-bollerne med knuste græskarkerner, sorte sesamfrø eller durumhvedemel.

 

Kims bedste råd: 'Gør du dig umage, så kommer kunderne retur'

De steder, der klarer sig godt, er dem der bruger kvalitetsvarer – et godt brød sammensat med et godt fyld. Det skal være afstemt, og endelig ikke for meget mayo.

58PC_229x229Mange har også succes med at sætte deres eget præg på sandwich, fx med egne hjemmerørte spreads / mayo. Når man gør sig umage og tilbyder noget unikt, så kommer kunderne retur!

Det gælder også, når det kommer til udvælgelsen af selve brødet. Her skal du være klar på, hvad brødet skal bruges til. Skal det spises nu og her, kan baguette være godt. Men skal det kunne holde sig noget længere, skal du vælge en af de nye Soft Sandwich.

Udover at en sandwich selvfølgelig skal smage godt, skal man huske på, at kunderne først spiser med øjnene. Derfor skal brødet også se lækkert ud, og det gør vores tre nyheder!

 

Har du brug for rådgivning eller lyst til en smagsprøve på Soft Sandwich?

Vores fagkonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at forbedre din forretning - og de tager gerne en smagsprøve med.

De har masser af relevant erfaring i bagagen - som tidligere kantineleder, bager, kok og kostvejleder kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning 👇

 

Bestil din gratis sandwich-prøvekasse

 

distrikschefer2020