2 min. læsetid

Sådan sparer du tid i køkkenet - med rådej eller bake-off

     

Løber du og dine ansatte i øjeblikket ekstra stærkt for at opretholde den høje standard, som dit spisested er kendt for? I dette indlæg får du vores bedste tips til, hvordan du kan optimere og effektivisere din tid i køkkenet til gavn for dig, dine kunder og din forretning som helhed.

Der er noget særligt dragende over friskbagt bagværk. Duften – ikke mindst - er næsten ikke til at modstå. Omvendt ved vi alle, at det kræver både ressourcer og tid at bage godt brød fra bunden, især hvis det er i store mængder.

I kølvandet på Corona-krisen må mange løbe ekstra stærkt, hvilket på sigt kan gå ud over både arbejdsglæden og kvaliteten af den mad du serverer. Den vej ønsker ingen at gå. 

Alternativet kan være at finde tidsbesparende løsninger, der opretholder den samme høje standard som sædvanlig – både hvad angår smag, konsistens og duft, og i særdeleshed de skærpede hygiejnekrav.

 

I dette indlæg får du vores bedste tips til, hvordan du med det rette valg af brød kan optimere og effektivisere din tid i køkkenet.

 

Brug rådej – den nemme vej til godt brød

Ved at bruge rådej kan du opnå det samme autentiske udtryk, som når du gør alt det hårde arbejde selv. Til gengæld sparer du både tid og kræfter, som du kan bruge på andre gøremål.

Du kan sågar sætte dit eget personlige præg på bagværket, så det bliver præcis, som du ønsker. Brødets form, snit, topping og afbagning afhænger alene af dine præferencer og din fantasi:

  • Bland forskellige slags fyld såsom ost, skinke, spinat - eller chokolade og rosiner.
  • Gør brug af forskellige forme og klippe/flette-teknikker
  • Eksperimentér med spændende drys - revet ost, krydderier, frø, kerner, kanelsukker, havregryn eller valnødder.

Download vores rådejs-magasin og få masser af tips til hvordan du kan sætte dit helt eget præg på dit brød.

gif-raadej-ebog

Populære brød af rådej

62524

Grovbolle (rådej)

Varenr.: 6837

Grovbollen af rådej er færdigformet og kan bruges som de er – eller de kan trykkes flade og rulles omkring pølser til hurtige pølsehorn.

Køb hos grossist
62310

Groft landbrød (rådej)

Varenr.: 8053

Groft landbrød rådej er rørt med fuldkornshvedemel, hvedeflager og bygmaltekstrakt, der giver den gyldne, mørke farve.

Køb hos grossist
62347

Gulerodsbrød (rådej)

Varenr.: 80320

Gulerodsbrød rådej er en af vores særligt eftertragtede varianter, fordi det har en sød smag af gulerødder og solsikkefrø som kontrast til den surdej, som det også indeholder.

Køb hos grossist
62307

Økologisk grovbolle (rådej)

Varenr.: 6839

En nøglehulsmærket, økologisk grovbolle bagt med fuldkorns-hvedemel og rugflager.

Køb hos grossist

Bake-off - duften og smagen af nybagt hele dagen 

Med bake-off kan du tilbyde dine kunder friskbagt brød af høj kvalitet hele dagen. Du kan bage i takt med kundernes efterspørgsel og tilpasse dit sortiment i løbet af dagen.

En anden gevinst er, at du kan reducere dit madspild. Brødene har en naturlig, lang holdbarhed på frost, og du kan nemt og hurtigt bage præcis den mængde, du har brug for.

  • Spar tid: De fleste bake-off brød skal blot bages mellem 10-20 min.
  • Spar arbejdstimer: Det eneste du skal gøre er at tage brødene op og afbage
  • Reducer madspild: Du kan nemt og hurtigt bage præcis den mængde, du har brug for.
  • Samme gode kvalitet – hver gang

Kan vi hjælpe dig ?

Vores dygtige konsulenter står klar med masser af gode råd og viden om både bake-off og rådej.

Book et uforpligtende møde og få værdifuld sparring allerede i dag. DU bestemmer hvor og hvornår.

SBS-Distriktschefer-SH-1140x400px-1

 

Pssst: Vi har også lavet en række overskuelige bagevejledninger målrettet netop rådej og bake-off.  Se dem her