2 min. læsetid

Sådan får du gang i morgenmad to-go

           

Ikke alle kunder eller gæster har tid eller lyst til at sidde længe over morgenmaden, og derfor imødekommer flere og flere caféer og hoteller behovet for morgenmad to-go. Det har den klare fordel for dig som ejer eller medarbejder, at det meste kan forberedes i forvejen. Kunderne kan endda evt. forudbestille deres to-go morgenmad, og det kræver derfor færre personaleressourcer.

Læs med her og få vores bedste tips til, hvordan du kan få del i et voksende to-go marked.

5 tips til dig, der vil sælge morgenmad to-go:


#1 Vælg høj kvalitet på råvarerne

#2 Sørg for at pris og kvalitet matcher

#3 Husk bite-sizes – nemt at spise på farten

#4 Server morgenmad to-go hele dagen 

#5 Vær synlig på sociale medier 

Grib mulighederne og skab EKSTRA OMSÆTNING

Gi’ morgenfolket det de vil have – lige meget om tiden er til at sætte sig ned og nyde morgenmaden, eller det skal være nemt og hurtigt at tage med på farten.

Potentialet for at skabe mere omsætning på morgenmad er stort. Måske har du allerede gjort dig nogle gode erfaringer og kan nikke genkendende til nedenstående? 

 

Gør det enkelt, men godt

Enkle løsninger kan være ligeså gode som de store buffeter, når bare kvaliteten på råvarerne er høj og indholdet valgt med omhu. Friskpresset juice, god kaffe, frisk frugt og godt brød er essentielle dele af en lækker morgenmad to-go. Husk, det skal være

  • nemt at spise på farten uden at spilde
  • nemt at transportere
  • adskilt, så maden ikke 'rodes sammen'  

Se vores store udvalg af godt brød til din to-go-morgenmad her.

Gode produkter til to-go

62826-1

Ass. Mini-wienerbrød med frugt

Varenr.: 216864

Vores små, udsøgte Mini Wienerbrød er med naturlig og fyldig smag af frugter og bær, i sød harmoni med 24 bløde og saftige lag wienerdej.

Køb hos grossist
62263-1

Mini croissant

Varenr.: 22265000

Mini croissant er som navnet antyder en mindre udgave af en klassiske croissant. Dejen har fået lov til at udvikle sig naturligt under lang hviletid, hvilket er med til at gøre croissanten let og luftig.

Køb hos grossist
46306

Rugbolle

Varenr.: 216637

En dejlig, let rugbolle bagt med både rugmel og rugflager. Solsikkekerner, malt og rugen skaber tilsammen en mild, balanceret smag med en lettere sødmefuld kant.

Køb hos grossist

Lav overskuelige menuer

Lav to eller tre to-go morgenmadsmenuer. Overskuelige løsninger, der gør det nemt for dine kunder at vælge lige det indhold, der falder i deres smag.

Dertil kan du lave forskellige tilvalg fx. kaffe, te, smoothies og juice.

Se kokken Rasmus Bundgaards forslag til morgenmad to-go her.

 

Få ekstra omsætning fra gaden

Mange spisesteder oplever, at to-go-løsninger er et hit blandt de potentielle kunder, der ellers bare ville gå forbi hotellet eller caféen på vej til arbejde.

Inviter folk ind fra gaden til morgenmad to-go og oplev muligheden for at skabe ekstra omsætning på en nem og overskuelig måde. Mange af dine kunder vil gerne købe morgenmad to-go til en pris, der matcher kvaliteten.

Vær med på de sociale medier

Du er sikkert allerede tilstede på Facebook og Instagram. Men bruger du også sociale medier både proaktivt og strategisk for at øge din omsætning?

Fortæl fx kunderne, hvad du tilbyder på to-go-menuen?  Dine stamkunder deler sandsynligvis gerne dine opslag eller egne oplevelser med dit spisested, og dermed hjælper de til med at sprede budskabet (og de gode anbefalinger) til endnu flere kunder. 

Mangler du idéer til hvordan du øger din synlighed på Facebook? Eller  vil du gerne tilbyde dine kunder mulighed for  Click & collect. Klik her og find vores bedste digitale tips til spisesteder

 

Tilbyd 'all day breakfast' 

Morgenmaden er populær dagen lang, så hvorfor ikke skabe menuer, du kan sælge to-go hele dagen? Gør dine eksisterende retter til morgenmadsretter, fx kan både sandwich eller burgere tvistes og spises både morgen, middag og aften.

Vil du øge din omsætning og tilbyde morgenmad to-go ?

Vores fagkonsulenter står klar med en gratis prøvekasse til dig, der gerne vil forny og/eller tilpasse dit morgen-sortiment.
De har samtidig masser af relevant erfaring i bagagen - som (tidligere) kantineleder, bager, kok og kostvejleder kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning 👇

Bestil din gratis prøvekasse med MORGENBRØD

SBS-Distriktschefer-SH-1140x400px