3 min. læsetid

Potato buns er de bedste burgerboller

   

I Sverige finder du restaurantkæden Bastard Burgers, som har specialiseret sig i gourmetburgere. Bastard Burgers slog dørene op til den første restaurant i Luleå i 2016 og tæller i dag 28 restauranter med flere på vej.

Infographic_bastard

 

Idéen om Bastard Burgers startede hos en lille gruppe venner, som syntes, at der manglede gode burgere i Luleå. I dag tæller kæden 400 ansatte, og flere nye restauranter er på vej. De brænder for burgere i den allerbedste kvalitet, og det gennemsyrer alt, hvad der serveres. 

Vi vil stå for noget i alt, hvad vi gør, og derfor er vores ledetråde: passion, kvalitet og kultur. Vi er konsekvente. Vi serverer godt kød, gode dressinger og de bedste burgerboller. Vores gæster skal ikke være overmætte men gå veltilpasse herfra. Det er opskriften på en god burger. Simpelt, men sandt.”

William Engman, COO, Bastard Burgers

 

Opskriften på den bedste burger bolle

”Vi har valgt at anvende Potato Buns. Den har et godt bid, en luftig krumme og en smag, der er perfekt balanceret til alle vores burgere. Det er simpelthen de bedste burgerboller på markedet – ganske enkelt et virkelig godt burgerbrød,” siger William Engman.

Samtidig er det praktisk, at den også er egnet til veganere, således at smagsoplevelsen mellem burgeren med og uden kød er så ens som mulig. 

Se den lækre Potato Bun her 

 

Hvilken burger sælger bedst?

London”!

London-burgeren er en bistroburger med Potato bun, Bastard Burgers egen trøffelmayonnaise, syltede rødløg, sprød salat, pepperjack cheese og cheddar. Trøffel er trenden lige nu og er især populær hos pigerne. Og så er folk vilde med ost. Jo mere ost jo bedre.

Vores kok, Jonas, har lavet sin egen fortolkning af 'London' - se opskriften "Okse Burger London Style" her

”Vi serverer selvfølgelig også sideorders og vores egne dressinger. Vores signatur-dressing er Bastard-dressingen – en klassisk  burgerdressing, som hjemmerøres i hver restaurant.

Få tre opskrifter på lækre sidesorders her. Eller hvad med inspiration til en signatur-dressing. Find opskriften her.

222336-3

Buffalo Potato Burgerboller

Varenr.: 201746

Flot og lækker nyhed i den populære Buffalo-serie, bagt med kartoffel, som gør bollen ekstra blød og saftig.

Køb hos grossist
222335-2

Potato Slider

Varenr.: 218397

Vores sliders er bagt med kartoffel-flager, som gør bollen blød, saftig, luftig og giver en cremehvid krummestruktur med kort bid.

Køb hos grossist
200973_potato-burger-bun_2

Potato Burger buns

Varenr.: 200973

Et oplagt valg, hvis du ønsker den bløde, søde og luftige konsistens og samtidig vil matche ønsket om en plantebaseret mulighed på menuen.

Køb hos grossist

Veggie burgere tiltrækker nye kundetyper

Når Bastard Burgers kører kampagne på en af deres plantebaserede burgere ser de at salget fordobles, uden at salget af burgere med kød går ned. Det viser, at man med veganske burgere på menuen tiltrækker nye kundetyper, og at kunderne gerne vil det veganske.

Vi tror på, at vi fremover vil sælge lige mange burgere med og uden kød. Vores burgere med kød udgør 80% af salget. Vores 100% vegansk menu udgør 20% af salget. I storbyerne er salget af de veganske burgere oppe på hele 30%.

 

Kun det bedste er godt nok

Hvad er så hemmeligheden bag Bastard Burgers store succes? Svaret er kvalitet i alt og en konstant søgen efter det bedste – både råvarer og medarbejdere.

”Vi gør meget ud af at formidle vores ånd og mission til det personale, vi ansætter og samarbejder kun med de bedste.

Vi har fra starten samarbejdet med hjemmesiden ”Burgerdudes” som hele tiden er på jagt efter verdens bedste burgere. I 2018 startede vi et samarbejde med ”Jävligt Gott”, som er Sveriges største veganske madblog.

Samarbejder af den slags, med de bedste leverandører og et dygtigt personale er det, der tilsammen inspirerer os og hele tiden gør os endnu bedre,” slutter William Engman.

 

Vil du vide alt om burgeren anno 2020? Smagen, konsistensen og nye krav til de plantebaserede varianter.
Download 'ForBurgerLoversOnly'-magasinet - helt gratis.

 

Kan vi hjælpe dig ?

At vi lige nu ikke kan møde dig på messer eller besøge dit køkken, afholder os ikke fra at hjælpe. Vi står stadig klar med masser af gode råd og viden om nyeste brødtrends.

Book et uforpligtende skype- eller telefonmøde med en af vores konsulenter og få værdifuld sparring allerede i dag. 

SBS-Distriktschefer-SH-1140x400px-1