Opskriften på den bedste burger bolle
”Vi har valgt at anvende Potato Buns. Den har et godt bid, en luftig krumme og en smag, der er perfekt balanceret til alle vores burgere. Det er simpelthen de bedste burgerboller på markedet – ganske enkelt et virkelig godt burgerbrød,” siger William Engman.
Samtidig er det praktisk, at den også er egnet til veganere, således at smagsoplevelsen mellem burgeren med og uden kød er så ens som mulig.
Se den lækre Potato Bun her
Hvilken burger sælger bedst?
”London”!
London-burgeren er en bistroburger med Potato bun, Bastard Burgers egen trøffelmayonnaise, syltede rødløg, sprød salat, pepperjack cheese og cheddar. Trøffel er trenden lige nu og er især populær hos pigerne. Og så er folk vilde med ost. Jo mere ost jo bedre.
Vores kok, Jonas, har lavet sin egen fortolkning af 'London' - se opskriften "Okse Burger London Style" her.
”Vi serverer selvfølgelig også sideorders og vores egne dressinger. Vores signatur-dressing er Bastard-dressingen – en klassisk burgerdressing, som hjemmerøres i hver restaurant.
Få tre opskrifter på lækre sidesorders her. Eller hvad med inspiration til en signatur-dressing. Find opskriften her.
Veggie burgere tiltrækker nye kundetyper
Når Bastard Burgers kører kampagne på en af deres plantebaserede burgere ser de at salget fordobles, uden at salget af burgere med kød går ned. Det viser, at man med veganske burgere på menuen tiltrækker nye kundetyper, og at kunderne gerne vil det veganske.