'Go' kvalitet uanset tilberedning'

Vi har brugt Soft Sandwich til både sandwich, burger og panini. Vi har prøvet at tilberede dem i risteren og serveret dem, som de er. 

I risteren får de den sprøde skorpe, men bibeholder samtidig den lækre svampede struktur.

Som 'tø & server' var de også gode. Både til de sandwich, vi skulle have ud af huset med det samme, men også dem som skulle holde sig friske længere.

Vi testede også 'Soft Sandwich' ved at lægge dem frem i en kurv. Fem timer senere var de stadig lige indbydende og lækre.

 

Se de nye SOFT SANDWICH her

 

'Nemme at arbejde med'

Alle tre varianter er forskårne, så det gør det meget nemt og hurtigt at lave en sandwich.

Vi kan riste dem, men vi kan også hurtigt lave flere hundrede sandwich, som skal kunne holde sig friske til senere. Vi leverer sandwich til mange store arrangementer fx fodboldskolerne, og her får vi virkelig glæde af, at bollerne er forskårne og kan bruges, som de er.

 

En 'mørk' favorit

Vores kunder kunne bedst lide den mørke bolle (Soft Sandwichbolle Mørk), og sådan er det generelt. De vælger ofte det mørke, da de synes, at det ser sundest ud.

Den lyse bolle (Soft Sandwichbolle Lys) var også populær, især de sorte sesam giver et rustikt og flot udtryk.

Den økologiske (Soft Sandwich Øko) er også lækker, men generelt efterspørger vores kunder ikke økologi i samme grad, som vi ved, de gør i fx København.

'Soft Sandwich' er BÅDE 'tø & server' OG forskårne, så det er meget nemt og hurtigt at lave en sandwich. Derudover er det praktisk (og pladsbesparende!) at de kan bruges til både sandwich, panini og burger.

Jan og Lone Sveistrup, Indehavere, Uptown Take Away

Gør som 'Uptown Take Away' og prøv vores nye 'Soft Sandwich'

Vores fagkonsulenter står klar med en gratis prøvekasse til dig, der gerne vil forny dit sandwich-sortiment.
De har samtidig masser af relevant erfaring i bagagen - som (tidligere) kantineleder, bager, kok og kostvejleder kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning 👇

Bestil din gratis sandwich-prøvekasse

distrikschefer2020