Hvor tit har du kigget ind i køleskabet eller fryseren, og ønsket dig mere plads, meget mere plads? Det klassiske plads-dilemma er velkendt i de fleste professionelle køkkener.

Her giver vi dig et bud på hvordan du med en enkelt råvare, franskbrød, har masser af anvendelsesmuligheder, som dermed sikrer hurtigere omsætning i fryseren. 

infografik-helbrod-mindre-madspild-mikskasser

#1 Franskbrød er lette at bruge op

Franskbrød kan serveres til alle måltider: til morgenmaden, til frokosten, til mellemmåltider eller som ingrediens i en ny ret - på en ny og forvandlet måde.

Brød er en fantastisk råvare, som er let at bruge op. Det brød du ikke fik brugt til morgenmaden eller frokosten, kan du anvende som fyld i aftenens eller næste dags gryderet, eller som lækre sprøde snacks. Der er uendeligt mange muligheder for at undgå madspild, når det kommer til brød.    

Find inspiratiion til opskrifter med franskbrød her

 

#2 Franskbrød kan købes i pladsbesparende mixkasser 

Mikskasser er den lette smutvej til et varieret brødudvalg - form, fylde, farve, struktur og smag. Det giver både et flot og godt indtryk, når du serverer det for dine gæster fx på brødbuffetten, og du får fuld valuta på variationsgraden: Du kan forkæle med duften af lunt brød hele dagen, og du kan bage i takt med efterspørgslen, så dine kunder får så frisk brød, som muligt.

Du får ikke kun et stort udvalg af brød, når du køber mikskasser. Du sparer også på pladsen i fryseren. I stedet for mange kasser med hver sin slags brød, kan du nøjes med få kasser, som indeholder alt det brød, du har brug for.

 

#3 Franskbrød findes i et utal af varianter

Fransbrød kan varieres i det uendelige. Både form, krumme, struktur og smag kan sammensættes på kryds og tværs. Faktisk er vores sortiment så bredt, at det kan være svært at vælge det brød, som passer til netop dit køkken. Derfor har vi udviklet et værktøj, som gør dig i stand til at overskue sortimentet og vælge.

Svar på 5 hurtige spørgsmål og se hvilke franskbrød, som matcher dine præferencer 👇

Forside_bread_business_builder