Den sultne backpacker

Den sultne backpacker

Karakteristika

Backpackerne er ret nemme at genkende. Du vil formentlig se dem i gennemslidt og solbleget tøj, og det er tydeligt, at de sparer, hvor spares kan. Derfor er de altid friske på gratis arrangementer, hvor de kan møde ligesindede backpackere, der alle er drevet af en utrættelig nysgerrighed. 

Hvor overnatter de?

Backpackerne findes over hele verden, men eftersom deres mål er at rejse så meget som muligt for så få midler som muligt, så vil de oftest bo på hoteller i den billige ende af skalaen. Her vil de lade deres batterier op og fylde maven (og måske endda lommerne) med mad fra morgenmadsbuffeten, inden de drager ud på nye eventyr. 

Spisevaner

Det er ikke altid, at den sultne backpacker får dagens tre hovedmåltider indenbords. Derfor kan du være sikker på, at de går til stålet i morgenmadsbuffeten. De elsker mættende morgenmadsprodukter, wienerbrød, frugt og andre ting, som kan fylde dem med gods og energi til rejsen.

Hent vores guide til fremtidens hotelgæster, hvor du kan blive klogere på, hvilke ønsker og behov du skal imødekomme for at skabe store hoteloplevelser.

 

Den langsomt-spisende senior

Den langsomt spisende senior

Karakteristika

Du kan kende denne type på det praktiske og perfekt-strøgede tøj. De rejser ofte med deres trofaste partner, som de deler en stort set identisk adfærd med på grund af de mange år, de har tilbragt sammen. Af samme grund taler de ikke meget sammen ved morgenbordet, eftersom de allerede ved, hvad den anden tænker. På trods af stilheden sætter de pris på at nyde en god bid mad i fællesskab. 

Hvor overnatter de?

De indlogerer sig typisk på komfortable hoteller i den bedre ende af skalaen, hvor de tilbringer timevis i morgenmadsbuffeten. Alt imens de spiser, nærstuderer de kort og guides til byen. Det er ikke fordi, de når at spise det store (for de spiser ikke særligt meget). Men de elsker at opholde sig i restauranten, hvor de nyder deres egen indre ro, alt imens andre gæster haster afsted for at nå til det ene og det andet.

Spisevaner

De tager sig god tid til alt  – også til at spise. Derfor elsker de buffetens små, portionsanrettede serveringer eller en enkelt skive brød med ost og marmelade, som de lige kan snuppe med sig ned til deres plads. Deres sult og appetit bliver let stillet tilfreds. Men det er en anden sag med kaffen. Her er de storforbrugere, og du vil derfor se dem tanke kaffe igen og igen.

 

Den hurtigt-spisende mor til tre

Den hurtigt-spisende mor

Karakteristika

Den travle mor er altid på vagt. Og hun er konstant opmærksom på, om hendes børn er på vej ud på hovedgaden eller ind i elevatoren. Derfor tilsidesætter hun sine egne behov og nøjes med den letteste løsning til sig selv. På den måde kan hun fokusere på det vigtigste, som er at fylde noget på ungerne og stille deres appetit. 

Hvor overnatter de?

Småbørnsfamilier er altid på udkig efter børnevenlige omgivelser, når de begiver sig ud af hjemmets trygge rammer. Derfor findes den travle mor typisk på hoteller med gode børneaktiviteter, højstole, legepladser og børnevenlig mad.

Spisevaner

Ungerne har førsteprioritet for en travl mor. Derfor gør hun alt for at sikre sig, at børnene får det, de skal have. Samtidig skal hun (hvis børnene altså tillader det) også selv tanke energi i buffeten. Hun spiser hurtigt, fordi hun aldrig ved, hvornår den næste ble skal skiftes. Derudover vælger hun typisk de lette måltidsløsninger såsom frugt, brød med smør og hårdkogte æg, som hun kan dele sammen med børnene.

Hent vores guide til fremtidens hotelgæster, hvor du kan blive klogere på, hvilke ønsker og behov du skal imødekomme for at skabe store hoteloplevelser.

 

De højlydte veninder

De højlydte veninder

Karakteristika

De snakker. De snakker højt. Og de snakker dagen lang. Gruppen af de gode veninder kan være et støjende bekendtskab i morgenmadsbuffeten. Når de rejser sammen, nyder de nemlig hinandens selskab i så høj grad, at de glemmer at dæmpe deres stemmer og tage hensyn til omverdenen omkring sig. De er stadig unge, og bekymrer sig udelukkende om at have det sjovt. 

Hvor overnatter de?

De højlydte veninder findes over hele verden, men rejser mest efter oplevelser i de større byer. De spejder, jager og shopper sammen i deres vanlige formation, hvor ingen eller intet kan skille dem ad.

Spisevaner

For veninderne er morgenmaden en god undskyldning for at tilbringe tid sammen. Det er derfor ikke maden i sig selv, der er det vigtigste. De går mere op i at jage morgenbuffetens bedste og mest Instagram-venlige retter. Og når først de har fyldt bordet, så deler de på kryds og tværs. Seks veninder kan sagtens deles om en skål frugt eller en enkelt croissant.

 

Den travle forretningsmand

Den travle forretnings-mand/kvinde

Karakteristika

Når den travle, og muligvis en anelse reserverede, forretningsmand træder ind i buffeten, så er han inde i sin egen bobbel. Det bliver særligt tydeligt, når han kigger stift ned i sin computer, avis eller mobiltelefon upåvirket af støjen fra gæsterne omkring ham. Han overnatter udelukkende på hotellet af forretningsmæssige årsager, og han er her bestemt ikke for at få nye venner.

Hvor overnatter han?

På hoteller der enten er centralt placerede eller tæt på gode transportmuligheder. For ham er det vigtigste, at han kan arbejde på hotellet. Derfor er en god WiFi-forbindelse et must, ligesom han ser møderum og arbejdsstationer som vigtige faciliteter. Han kræver ofte en del af hotellet  – til gengæld udgør han og hans ligesindede en stor og vigtig kundegruppe for mange hoteller, og derfor gør de alt for at imødekomme ønsker og krav.  

Spisevaner

Når forretningsmanden begynder sin dag i morgenbuffeten, så venter der kort tid efter en masse møder og arbejde. Derfor er han en utålmodig spiser, som hverken ønsker forsinkelser eller forstyrrelser under morgenmaden. Han er altid i gang med noget vigtigt, og derfor irriterers han over køen til brødristeren. Han spiser desuden sundt for at have energi til den travle tilværelse på farten  – fiberrige morgenmadsprodukter, fuldkornsbrød, æg og frugt er derfor hans foretrukne morgenmad.