En god sandwich er værd at køre efter😋

Da ægteparret startede Uptown Take Away for 22 år siden, var Silkeborg ikke helt klar til sandwich. ”Vi måtte kombinere sortimentet med mere traditionel grillmad” fortæller Jan. I dag er Uptown Take Away kendt for deres gode sandwich, og kunderne kommer ofte langvejs fra.

Favoritten er vores kylling-bacon-sandwich, som cirka 40% af vores kunder vælger. Når vi leverer 100 sandwich, er 40 stk. med kylling, for så ved vi, at alle er glade,” beretter Lone.

 

Ingen sandwich uden godt brød

Alle ved, at en god sandwich ikke blot består af godt fyld og en lækker (hjemmerørt) spread / mayo. Valget af brød spiller også en meget stor rolle, og her har Uptown Take Away en klar holdning:

58PC_2_229x229Vi vælger det bedste brød, fordi vi ved, at det betyder alverden for den samlede spiseoplevelse. Vi har samarbejdet med Schulstad Bakery Solutions gennem alle 22 år, og det er vi rigtig glade for".

"En af vores favoritter er cafebollen med ramsløg. Den er vores kunder meget glade for. Men vi er altid åbne overfor spændende nyheder. Sidst har vi testet tre nye sandwichbrød, som vi er meget begejstrede for”, fortæller Lone.

Jan og Lone Sveistrup og deres kunder har testet vores 3 sandwich-nyhder. Klik  her for læse mere om testen og hvad resultatet heraf.

 

Vi tror på lidt men godt

Alle sandwich er frisklavede, når kunden står i butikken eller på bestilling, så de kan hentes kort efter. 

Derudover leverer Uptown Take Away mange sandwich til byens arrangementer, virksomheder og sportsklubber.

Vi har 15 faste sandwich på menuen og altid en ”månedens sandwich”, fortæller Jan. Denne måned (August) er det røget laks med hjemmerørt Mascarpone dildcreme og frisk peberfrugt.  Vi tror på lidt, men godt – dvs. et godt udvalg med enkle, gode råvarer.” 

 Uptown Take Away præsenterer altid ”Månedens Sandwich” på deres facebook-side.

Uptown_månedens sandwich

 

Hemmeligheden bag succesen

Når man spørger Jan til hemmeligheden bag Uptowns succes, svarer han prompte, at ”det er Lone”. Ægteparret har kørt parløb lige fra starten, og sammen har de haft en klar holdning til kvalitet og service.

Lone uddyber: ”Vi har altid prioriteret høj kvalitet på råvarerne – det er vi kendt for. Så vores hemmelighed er konsekvent kvalitet.

Det betyder bl.a. også, at alt er frisklavet. Ingen sandwich laves dagen før – alt snittes og hakkes og fyldes i brødet, så tæt på, at det skal serveres som muligt.

Og så vægter vi den gode service. Vi går efter at ansætte en helt speciel type, når vi søger. Service skal falde vores ansatte naturligt, og de skal ville kvaliteten og kundekontakten.

 

Konkurrenterne

De seneste år er udbuddet af sandwich steget i takt med efterspørgslen, og i dag kan man snuppe en sandwich mange steder – fx på tankstationen. Er det noget, der presser 'Uptown Take Away'?

71PC_229x229Nej”, svarer Jan. ”Vi sammenligner os ikke med convenience-stederne, for det vi tilbyder er noget andet. Vores sandwich er frisklavede. Vi er ikke de billigste, men vi er heller ikke de dyreste, og den kvalitet vi tilbyder, er det vores kunder prioriterer og kommer igen og igen for.”

 

Vil du også skabe en sandwich-succes?

Vores fagkonsulenter står klar med både rådgivning og en gratis prøvekasse til dig, der gerne vil forny dit sandwich-sortiment.

De har masser af relevant erfaring i bagagen - som tidligere kantineleder, bager, kok og kostvejleder kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning 👇

 

Bestil din gratis sandwich-prøvekasse

distrikschefer2020