Om Gavin Lucas

350px-gavin-rund-profil-sh

Gavin Lucas er grundlægger af BurgerShack i London.  Han kender byens burgersteder bedre end de fleste og ved om nogen, hvad der rører sig på madscenen i den engelske hovedstad!

 

 

 

 

#1 Burger & Beyond's 'Bacon Butter Burger'

Burger & Beyond serverer burgere med modnet oksekød i sesambolleMuligvis den bedste okseburger i London! Oksekødet modnes i 90 dage, hvilket ingen andre burgersteder gør. Det er ufattelig lækkert. På brødsiden bruges en glaseret sesambolle. Deres sideorders er ligeså lækre som deres burgere.

Du kan finde Burger & Beyond på flere streetfood-markeder, som cateringfirma og på deres første rigtige restaurant i Shoreditch. Helt klart mit foretrukne sted at snuppe en burger i London lige nu.

Find vores bud på en 'Bacon Butter Burger' her.

 

#2 Black Bear Burger 

Black Bear Burgers bruger glaserede sesambollerBlack Bear Burger blev grundlagt i 2016 af ægteparret Liz og Stew Down. Stew voksede op på en økologisk gård i Devon med hjemmelavet mad af helt friske råvarer og et mantra om, at mad skal tilberedes af de bedste råvarer.

Black Bear Burger fokuserer på oksekød af høj kvalitet, og alle de andre ingredienser er lokalt fremstillet og lavet fra bunden. Ingen dikkedarer, bare gode ingredienser. Deres burgere serveres i en glaseret sesambolle. Åbner snart deres første rigtige restaurant i Brixton.

 

#3 Shake Shack's 'Smoke Shack'

Shake Shack laver burgere med Potato BunsShake Shack kom til London fra New York i 2013. Fyrene bag bruger Potato Buns – og den interesse, der er for Potato Buns i London, kan klart skyldes de gode Shake Shack-burgere. Deres små, men perfekte burgere er sammensat, så hver ingrediens giver en unik smagsoplevelse.

 

#4 Chik'ns 'BBQ Deluxe'

Chik'n laver burger med potato buns og kyllingebrystHvis du vil prøve den bedste stegte kylling i London, skal du besøge Chik’n. Her anvendes de lækreste Potato buns burgerboller og en presse-steger, som giver det saftige kyllingebryst en bemærkelsesværdig sprød og lækker skorpe. Det er seriøst godt!

 

#5 Mother Flipper's 'Candy Bacon Flipper'

Mother Flipper-grundlæggeren Manuel Leal-Andrades har opbygget en af Londons mest stabile burgerforretninger med streetfood- og cateringburger.

Du kan finde hans lækre burgere, morgenmad og sideorders forskellige steder rundt omkring i London. Her er den glaserede brioche-bolle en klar favorit.

 

#6 Butchies 'The Original'

Butchies åbnede deres første streetfood-bod i 2013 og fik hurtigt en kæmpe skare af loyale tilhængere, der med glæde står i lange køer for at sætte tænderne i lækker, krydret, crunchy stegt kylling i en saftig demi briochebolle uden sesam.

Nu har de også åbnet en restaurant på Rivington Street i Shoreditch og tro mig, den er ligeså god!

 

#7 Bleecker Burgers 'Double Cheeseburger'

Bleecker laver burgere med modnet oksekødI et tidligere liv var grundlæggeren af Bleecker Burger Zan Kaufman forretningsadvokat i New York. Derefter ændrede en burger hendes liv, hun flyttede til London, ombyggede en gammel lastbil til en burger-varevogn og begyndte at grille langtidsmodnet oksekød, serveret i saftige sesamboller med hjemmerørt burgerdressing og amerikansk ost.

Det er så godt!

 

#8 Flanks 'Classic Flank Burger'

Tom Griffiths åbnede Flank på Old Spitalfields Market i 2017 og har også et sted i Market Halls, Victoria.

Menuen har kun én burger, og det er kombinationen af en bøf lavet med modnet oksekød, frisksyltet dildagurk og søde løg, der gør det til en særlig lækker fortolkning af en gourmet cheeseburger. Serveres i en blød, glaseret bolle. Fremragende!

 

#9 Dip & Flip

En burger-institution i syd-vest London med tre steder i Clapham, Tooting og Wimbledon. Dip & Flip fik succes med at servere burgeren sammen med en gryde af gedigen, tyk kødsauce, du kan dyppe det hele i. Det lyder vanvittigt – som en kombination af en brioche burger og mormor-mad, men det er super lækkert. Jeg vil dog anbefale, at du lader den hvide skjorte blive hjemme!

Gavin Lukas anbefaler: Det hele!

 

# 10 Biff's Jack Shacks 'Samuel Hell Jackson'

Biff's Jack Shack blev startet i 2017, som en reaktion mod de triste, uinspirerende bønneburgere. Grundlæggerne bag var simpelthen så trætte af, at ”vegan” betød ”næstbedst”, og missionen blev derfor at skabe et fantastisk sted, som både tro veganere og folk, der ellers foretrækker kød, ville samles om.

Det er lykkedes! Biff's Jack Shack tager bl.a. jackfruit, maser den i en hemmelig krydderiblanding og panerer den tredobbelt i gylden panko. Lækkert!

Og dejligt at se en 100% vegansk fastfood-joint få så meget opmærksomhed her i England.

 

Sulten efter flere burgere? Se vores bud på de lækreste gourmet-burgere