2 min. læsetid

Godt smørrebrød starter med dit valg af rugbrød!

     

Smørrebrødet er rigtig god business for mange, ikke mindst de senere år, hvor den populære spise i den grad har gjort comeback. Vi har været Danmark rundt og har besøgt 6 af vores kunder og fået deres bud på kompromisløst smørrebrød; fra Samsøs innovative kartoffelmad til det velsmagende stykke med hønsesalat i Odense. Fælles for dem alle er, at det hele starter med en god skive rugbrød.

Kartoffelmad på Samsø

Er der nogen der ved, hvordan en kartoffelmad skal skrues sammen, er det folket på Samsø, og derfor kårer de hvert år ”Øens bedste kartoffelmad”. Sidst stillede Restaurant Værftet op med deres bud på kartoffelmaden på Signaturbrød Bryghus Møn fordi:

”Det mørke rugbrød smager bare godt! Det er saftigt og har en dejlig maltet rugbrødssmag med mørke noter.”

Johannes Raabyemagle Jepsen, forpagter og chefkok, Værftet.

 

Livretter på solsikkerugbrød

I Odense drømte restauratør David Levy Nielsen om at servere sine egne livretter – bl.a. smørrebrød, da han tilbage i 2008 slog dørene op for Kong Volmer.
Siden er han af Børsen blevet kåret for at mestre en af Danmarks 15 bedste hønsesalater – serveret på Softkerne solsikkerugbrød.

 

”Brødet har en god skorpe og dejlig smag. Vi nyder, at brød i skiver og bagepose sparer os tid, og at duften af nybagt brød spreder sig i restauranten.”*

David Levy Nielsen, restauratør, Kong Volmer.

 

Ta’ med rundt og besøg flere succesfulde smørrebrødssteder og glæd dig til at få:

  • Bud på det gode smørrebrød fra kolleger i branchen.
  • Nye smørrebrøds-trends.
  • Hjælp til at vælge det rigtige rugbrød

Smørrebrød-ebog

 

Dansk rugbrød skabt af brødpioner

Lige siden vores grundlægger Viggo Schulstad i 1896 introducerede verdens første maltsyrede rugbrød, har vi værnet om opskrifter, håndværk og råvarer og brændt for at levere det bedste rugbrød. Vores rugbrød er bagt i Danmark på vores egen surdej, lavet på dansk rug, dyrket af landmænd, der alle lever op til vores høje kvalitetskrav. De har særligt fokus på bæredygtighed og kornet, der leveres til vores bageri i Pandrup, er dyrket uden stråforkortere.

Malet på vindenergi

På vores bageri i Pandrup er de rugbrødseksperter, og kornet er malet på vores egen mølle i Vejle, som er drevet 100% af vindenergi. Det betyder noget for miljøet, men også for det brød, du serverer. Omtanke, ansvar og god smag i hver en skive rugbrød.

”Vi udnytter hver en krumme – fx genbruger vi rugbrødsenderne, og bruger dem i dejen til nye brød. Det gør bare rugbrødet endnu bedre”

Henrik Hemmingsen, Bager & Brødnørd, Schulstad Bakery Solutions.

Produkter

220847-1

Signaturbrød Sol over Gudhjem

Varenr.: 26443

Vores signaturbrød ”Sol over Gudhjem” er udviklet af kokkeduoen Mikkel og Mads Marschall. Rugbrødet har en karakteristisk smag af urteagtige noter, let bitterhed og fedme fra den koldpressede rapsolie fra Bornholm samt en let syrlighed fra surdej.

Køb
62496-1

Økologisk Multigrain Rugbrød i skiver

Varenr.: 26354

Lækkert økologisk rugbrød bagt af fuldkornsrugmel og rugsurdej, og en lang række kerner, bl.a. rugkerner, hørfrø og græskarkerner. Rugbrødet er skiveskåret og er desuden bagt i Danmark.

Køb
62317-1

Klosterbrød i skiver og bagepose

Varenr.: 26108

Klosterbrød er klassisk dansk rugbrød bagt med rugsurdej og rugkerner. Surdejen er Schulstads egen, og den opfriskes med vand og mel og modner i 12 timer, inden der bages af den.

Køb

Forventningsfulde gæster

Duften af nybagt brød er himmelsk, og det er netop følelsen af hjemmebag, som skaber glade, forventningsfulde gæster. Med vores store udvalg af bake-off rugbrød har vi gjort det nemt for dig, så du blot skal bage brødet færdigt, inden du kan servere rugbrød med sprød skorpe og saftig krumme.

Nemt i det travle køkken

Flere af vores rugbrød bages i bagepose, der giver et ekstra saftigt rugbrød. Samtidig er de skiveskårne, hvilket er tidsbesparende, og du får ensartede skiver. Se hvor nemt det er med rugbrød i bagepose her.

Hvilket rugbrød har du brug for?

Prøv vores nye rugbrødsguide - klik her

Vi har skabt et sortiment af rugbrød, hvor hvert brød har sin egen gode smag, størrelse og funktion, så du altid har mulighed for at finde netop det rugbrød, der passer til din menu.

Vores store udvalg favner alt - lige fra vores serie af signaturbrød med hver sine særlige smage og ingredienser til de velkendte, klassiske rugbrød og vores økologiske varianter.

572x429 - DK - SBS - Kampagne - Rugbrød 2021 - HERO