2 min. læsetid

Gør Sommeren Til Go' Burger Business

     

Sommeren venter forude, og selvom arrangementerne måske er blevet mindre, er der stadig masser af lokale events, hvor du kan skabe god burgerbusiness.
Ta’ fx den årlige byfest, havnefest, diverse markeder og ikke mindst EM i fodbold. Her kan du med velsmagende burgere mætte publikum og øge din omsætning. Læs her, hvad du bør overveje, når du tager din burgermenu med på landevejen.

 

Gør det nemt og godt
Maden er de seneste år blevet et vigtigt element til et vellykket event. Folk kommer nemlig både for at opleve og for at spise godt. Burgeren er populær i mange sammenhænge – ikke mindst til udendørs arrangementer, hvor maden skal smage godt, være nem at tilberede og kunne spises siddende såvel som stående. Med sine smagskombinationer af surt, sødt og salt er burgeren elsket af både store og små, og derfor rammer du bredt og passer ind til mange forskellige arrangementer med burgeren på menuen.

222337-4

Brioche Style Burgerbolle m. Sesam

Varenr.: 218803

En flot skinnende, mørkgylden, luftig burgerbolle med en sød, mild krumme med strejf af karamel.

Køb hos grossist
222336-3

Buffalo Potato Burgerboller

Varenr.: 201746

Flot og lækker nyhed i den populære Buffalo-serie, bagt med kartoffel, som gør bollen ekstra blød og saftig.

Køb hos grossist
222335-2

Potato Slider

Varenr.: 218397

Vores sliders er bagt med kartoffel-flager, som gør bollen blød, saftig, luftig og giver en cremehvid krummestruktur med kort bid.

Køb hos grossist

Start lokalt
Start med at tænke lokalt. Hvilke små og mellemstore arrangementer er der i lokalområdet i løbet af sommeren? Hvor vil kunderne elske at spise burgere? Byd ind på arrangementet og lad os hjælpe dig med de helt rigtige brød. Brug de lokale medier til at fortælle, at du leverer mad til fx byfesten, gi’ rabat til dem, der forudbestiller og lav eventuelt konkurrencer på sociale medier, hvor kunderne kan vinde mad til festen, kampen eller markedsdagen.

 

Læs her, hvordan burgeren folder sig ud på festivaller og andre større arrangementer. 

Overvej dit brødvalg
Én ting er at have burgere på menuen hjemme, noget andet er at skulle tilberede dem under andre forhold end i dit vante køkken. Vores sortiment af brød til burgere er stort og også tilpasset livet på landevejen – fx er en del af vores burgerboller overskåret, så I sparer tid, når det skal gå stærkt. Derudover egner vores tø og server-produkter sig fantastisk til at have med på lager, hvor de kan tø op, så de ikke optager køle- og fryseplads.

 

Se vores store sortiment af burgerboller her.

Få de brød du skal bruge
Når du sælger de bedste burgere, vokser køen hurtigt, og her er det vigtigt med en brødleverandør, der både har de brød, du ønsker, men som også kan levere hurtigt og i den mængde, du har brug for. Vi ved, hvad det kræver at levere til både små og store arrangementer, og det gør os til en sikker leverandør for vores mange kunder.

Kontakt os her og hør, hvad vi kan levere til dit arrangement.


Rigtig god sommer!