1 min. læsetid

Forny din brunch - hent inspiration fra New York, London eller Berlin

         

Vil du have andel i det voksende brunchmarked, så giv dine gæster mulighed for at prøve noget nyt. Du har sikkert en håndfuld kundefavoritter som du selvfølgelig skal holde fast i, men afprøv samtidig nye smage og råvarer -  gerne inspireret af gastronomiske metropoler som New York, London og Berlin.

Ta’ en bid fra The big apple

Tjek New Yorks bedste brunchsteder her

Ret_New_York-_572x429pxAlt går stærkt i New York, også indenfor brunch. Amerikanerne er vilde med æg, og især de pocherede æg er at finde på nærmest alle brunch-restauranter. Den seneste tid er fisk – især laks blevet ret populært - men også andre fede fisk som fx ansjoser og sardiner er et hit i forskellige retter.

Klassiske brunchretter, som fx søde vafler, får nyt liv ved at servere dem med fx sprød paneret kylling, og sådan leges der generelt meget med at mikse det søde og det salte.


 

Smag på London

Se menukortet fra Londons bedste brunchsteder her

Ret_London-_572x429pxBrunchen i den engelske hovedstad har længe været præget af vegetarbølgen. Tendensen peger nu mere i retning af det orientalske køkken. 

De mest succesfulde brunchsteder i den engelske hovedstad er dem, der har forstået at gøre brunch til en ”all day thing”. Brunchen bliver mere og mere frokostinspireret, dessertpandekager erstattes af madpandekager med søde kartofler og søde vafler erstattes af vafler fx med spinat.

 


Vælg grønt i Berlin

Smag på Berlins bedste brunchsteder her

Ret_Berlin-_572x429pxI Berlin er vegetarretterne og efterspørgslen efter mad fra Mellemøsten og Mexico stadig det, der sætter præg på brunchmenuen. Kombinationen af disse trends giver et stort udbud af krydrede, vegetariske retter og en lethed til måltiderne.

Og så er der ægget, som stadig spiller en stor rolle i den berlinske brunch, serveret på mange forskellige måder og ofte som en vigtig del i vegetarretterne.

 

 

Gør brunchen til din egen

Der er masser af inspiration at hente - både i udlandet og hos dem, der gør det godt her i Danmark. Men vigtigst af alt er, at du også sætter dit eget præg på brunchen. Lad retterne afspejle det, du står for og efterspørgslen hos netop dine gæster.

Skal der nyt brød til din brunch?

Vores fagkonsulenter står klar med en gratis prøvekasse til dig, der gerne vil forny dit morgen/brunch-sortiment.
De har samtidig masser af relevant erfaring i bagagen - som (tidligere) kantineleder, bager, kok og kostvejleder kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning 👇

Bestil din gratis prøvekasse med MORGENBRØD

SBS-Distriktschefer-SH-1140x400px