3 min. læsetid

Fem venner, en klar mission og en stor kærlighed til burgere

     

I vennegruppen, der tilbage i 2011 grundlagde Sliders, havde kun én af drengene erfaring fra et køkken. Til gengæld var de alle passionerede madelskere med en klar mission om at udfordre den velkendte burgerscene.

Læs her, hvordan de fem venner, der som nogle af de første i Europa startede med at sælge små burgere og fik succes, fordi de havde en stålfast plan om at gøre ALT anderledes.

Vi rystede posen

Vil vi være som alle de andre, eller vil vi skille os ud? Det spørgsmål var nemt at besvare for de fem venner, da de kastede al deres tid og kærlighed i at åbne Sliders.


Tilbage i 2011 var hele burgerkonceptet i Danmark utrolig ensformigt, og vi syntes, at folk fortjente et andet ”take” på, hvordan en burger også kan være. Vi vidste, at københavnerne er modige, så vi turde ryste posen og introducerede burgere på en anderledes måde, nemlig som små sliders.”

Anarki i køkkenet

Et hurtigt blik på Sliders' menu bekræfter, at intet er ordinært. Ta’ fx en flammegrillet bøf i selskab med balsamico-marinerede jordbær og karamelliserede rugbrødscroutoner.

Da vi startede, eksperimenterede vi med ALT i køkkenet, ja vi puttede sågar kaffebønner i sliders – det var rent anarki, og det var og er stadig måden, vi arbejder på. Vi kommer aldrig til at lande i en ligegyldig gastronomisk boks,” fortæller Sliders direktør Christian Boysen.

 

Se Sliders' menu og fantastiske smagssammensætninger her.

Enhver kan sælge små burgere

Holdet bag Sliders var fra starten meget bevidste om, at konkurrencen på burgerscenen var stigende. Derfor skulle de skille sig ud både på mad, kommunikation og indretning.

To us, drinking responsibly means don’t spill”, står der på en kop, og den uformelle humor mærkes og ses tydeligt i Sliders' kommunikation.

Vores gæster er ikke i tvivl om, hvem vi er, og hvad vi står for. De møder vores udtryk i alt, hvad vi gør,” siger Christian Boysen.

Potato Slider

Potato Slider

Varenr.: 218397

Vores sliders er bagt med kartoffel-flager, som gør bollen blød, saftig, luftig og giver en cremehvid krummestruktur med kort bid

Køb hos grossist
Slider med sesam

Slider med sesam

Varenr.: 80303088

En klassisker i mini-format. Bagt på hvede og drysset med sesam. Produktet er forskåret for nem håndtering.

Køb hos grossist

Slangeskind og karaoke

Gulddrys på pomfritterne, kulsort emballage med guldlogo, karaokerum med røde slangeskindsmøbler og kandevis af lækre drinks er bare en del af det, der bidrager til de to restauranters stemning og brand.

Noget – fx vores logo og emballage - har vi haft en hel klar plan for. Andet er opstået ret tilfældigt. Da vi indrettede restaurant i en tidligere Nordea filial, fulgte den gamle bankboks med. Vi drak os fulde og spurgte os selv; hvad er det absolut sjoveste, man kan bruge 16 m2 lydisoleret rum på? Svaret var; karaoke!

Og karaokerummet har vist sig at være det hit, Christian Boysen forudså – især til polterabender og fødselsdage, hvor rummet bookes med menu og drinks.

Glem CV’et!

Christian Boysen lægger ikke skjul på, at det kræver noget særligt at være ”slider”:

Hos os betegner vi ikke hinanden som personale. Vi ser os som en familie, og behandler hinanden sådan. Det mærker kunderne, for vi giver den gas og har en fest med at gå på arbejde. Jeg ansætter ikke personalet efter, om de har erfaring fra en restaurant. Jeg ansætter dem efter væsen og ansætter selv hver eneste ”slider”. Vi arbejder hårdt, vi laver fantastisk mad og vi er samtidig de bedste venner, det er hele meningen.

Verden venter

Sliders får konstant forespørgsler på, hvornår de åbner i andre dele af landet.

Mine venner og jeg sprang jo bare ud i det her med den største begejstring og et kæmpestort gå på-mod. Det i kombination med, at vi lykkedes med at skabe et unikt koncept – noget nyt og anderledes, viste sig at være den helt rigtige cocktail. Vi drømmer stadig stort, og ambitionerne for Sliders er tårnhøje – for ja da – selvfølgelig drømmer vi om at erobre resten af Danmark – ja faktisk hele verden, slutter Christian Boysen.

 

Få inspiration til dine egne sliders fra Schulstad Bakery Solutions egen Kok, Rasmus Bundgaard.

Vil du tilbyde dine kunder de bedste burgerboller?

Vores fagkonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at forbedre din forretning. Og de tager gerne smagsprøver med på vores produktnyheder.

Bestil din burger-prøvekasse

De har masser af relevant erfaring i bagagen - som (tidligere) kantineleder, bager og kok kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning.

 

SBS-Distriktschefer-SH-600x250px