2 min. læsetid

Et stabilt sortiment og god rådgivning fra Else!

   

I sommeren 2021 kommer vi igen til at opleve vores dejlige danske land på ny, og de danske sommerturister skal selvfølgelig forkæles med morgenbrød af god kvalitet samt lækre og lokale råvarer under hele deres ferie i sommerlandet.

Læs her hvordan to kunder har optimeret deres brødforretning og gør klar til en dansk sommer med fokus på danske turister. 

Uanset om du er ejer en café, kiosk eller campingplads bliver sommeren 2021 en sæson, hvor de danske gæster udgør størstedelen af dit kundegrundlag. 

Det bliver forhåbentligt nogle travle måneder, hvor du får indhentet noget af den tabte omsætning, men også en sæson hvor du måske skal klare dig med færre hænder i køkkenet. 

Netop i denne situation er bake-off en god mulighed. Du behøver hverken gå på kompromis med duft eller smag. Læs her hvorfor to trofaste kunder vælger netop bake-off fra Schulstad Bakery Solutions:

 

Flemming-camping-230x230pxFlemming ejer Råbjerg Mile Camping. Siden 1998 har han tilbudt sine morgensultne campinggæster bake-off, og det med stor succes. Det er især den nemme håndtering, det stabile sortiment og kompetent rådgivning, der har gjort den positive forskel.

'Det er vigtigt for os, at vi har en brødleverandør der er stabil, og ikke udmelder produkter, midt i en sæsonstart. Schulstad Bakery Solutions har et stort og bredt sortiment. Vi har altid god sparring med Else og hun lytter til vores ønsker og behov. 

Det (vores morgenbrød) skal være nemt at håndtere, men også smage godt. Vi har haft bake-off siden 1998, så vi ved efterhånden godt, hvad der er godt og skidt'.

64042-1

Håndværker klassisk

Varenr.: 216770

Flot, trapezformet håndværker som på bedste håndværksbager-manér ser forskellige ud.

Køb hos grossist
221006

Kejserstykker Mix

Varenr.: 218322

Klassisk og populær mixkasse bestående af kejserstykker med henholdsvis blå birkes og sesam.

Køb hos grossist
62304-1

Kanelsnegl

Varenr.: 5735

Denne klassiske kanelsnegl er bagt af original wienerdej med 24 lag med masser af kanelremonce.

Køb hos grossist

For Helle fra Gl Klitgaard Camping er det en stor gevinst, at hun kan bage hele dagen og løbende tilpasse udbuddet: 

'Den helt store fordel er, at vi kan bage hele dagen og tilpasse udvalget løbende. Vi har et bredt sortiment, som passer både til børnefamilier og seniorer.

Samtidig vælger vi sundt brød af god kvalitet, og vi syntes faktisk ofte, at vores bake off er bedre, end det man køber ved bageren. Vi lægger også vægt på, at produkterne er nøglehulsmærket'

Sidst men ikke mindst er rådgivning fra den lokale konsulent Else en stor hjælp:

'Else er helt klart en af de primære årsager til vores loyalitet. Vi har rigtig god sparring og samarbejde, og Else forstår vores forretning og er hurtig til at reagere på forandringer og ønsker. Der er altid en super god service.'

 

Vil du også have success med bake-off?

Vores fagkonsulenter står klar med både rådgivning og en gratis prøvekasse til dig, der gerne vil forny dit sortiment.

De har masser af relevant erfaring i bagagen - som tidligere kantineleder, bager, kok og kostvejleder kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning 👇

 

Bestil din gratis prøvekasse med MORGENBRØD

 

SBS-Distriktschefer-SH-1140x400px