"Husk hellere få, lækre retter af gode råvarer fremfor en masse fyld"
Kok, Rasmus Bundgaard
Rasmus Bundgaards bedste buffet tips:
💪Vær tro mod dit udtryk
Små glas, flasker, kurve eller lækker engangsemballage fås i mange former og stilarter. Jo mere bevidst du skaber en stil, des mere indbydende tager buffeten sig ud.
Tænk også over, hvordan du opnår en overskuelig buffet, hvor hver servering kommer til sin ret.
💪Imødekom flere behov
Overvej at tilbyde en fleksibel buffet. Arbejder du eksempelvis mest med en morgen-/brunch buffet så tilbyd både to-stay or to-go.
Lav også gerne en tydelig opdeling på buffeten. Engangsemballagen og servietterne lægges fx ved siden af to-go udvalget.
De gæster, der sætter sig ned, kan til gengæld forkæles med et lækkert udvalg af små serveringer i glas eller stentøj.
💪Hold fokus på madspild
De små portionsanretninger mindsker køkkenets spild, både fordi du nemmere undgår at overproducere, og du undgår at gæsterne overfylder tallerkenen.
Brug små poser til brød, så gæsterne får mulighed for at tage det brød med, de ikke får spist ved bordet.
Vil du også sætte fokus på den gode (morgen)buffet?
Vores fagkonsulenter står klar med en gratis prøvekasse til dig, der gerne vil forny dit morgen-sortiment.
De har samtidig masser af relevant erfaring i bagagen - som (tidligere) kantineleder, bager, kok og kostvejleder kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning 👇

