Hvis du vil have succes i cafe- og restaurationsbranchen, så skal du servere noget helt specielt. En signatur-ret, som dine gæster vil huske dig for.

Omdrejningspunktet for enhver signatur-sandwich eller burger er brødet. Det er dét, dine gæster først får øje på.  Derfor har vi samlet 4 bud på hvordan du kan skabe din egen signatur-ret. 

 

Infografik_styrk_dit_brand

 

For at gøre et standard-produkt til dit helt eget skal du tænke utraditionelt. Brug af krydderier, krydderurter, olier, toppings, crumbles, farver og stempler vil oftest være gode steder at starte. 

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du customizer brødet.

 

Her giver vi dig fire forslag:

#1
Brioche burgerbolle smurt med søl og sennep

DK-how-to-customize-soel-cirkel

 

Til at pifte dine burgerboller op og skabe dit eget udtryk skal du bruge:

DK-knap-how-to-customize

 

#2
Brioche pølsebrød – dyppet i panco og friteret

DK-how-to-customize-hotdog-cirkel-1

 

Du kan let skabe dine egne brioche pølsebrød med sprød friteret panco på toppen - de er et godt match til fx krydderpølser. Du skal bruge:

DK-knap-how-to-customize


 

#3
Sandwichbrød med gurkemeje og krydderurt

DK-how-to-customize-toast-cirkel

 

Få dit sandwichbrød til at skille sig ud i både smag og udseende med denne simple opskrift. Du skal bruge:

  • Sandwichbrød
  • Mayo
  • Gurkemeje
  • Timian kviste eller andre krydderurter

DK-knap-how-to-customize

 

#4 Subsandwich - med smør og brændt brøndkarse

DK-how-to-customize-groent-cirkel

 

Skab et rustikt udseende på dine subsandwich med en pikant smag af brøndkarse. Du skal bruge:

DK-knap-how-to-customize 

 

I vores ultimative sandwich-guide finder du alt, du skal vide, om at servere mindeværdige sandwichs for dine gæster. Hent den her.