I de fleste kantiner - offentlige som private - går effektivitet og kvalitet hånd i hånd. Du arbejder tit inden for små budgetter, men kravene til den mad du serverer er tårnhøj. Maden skal fyldes med både næring, energi og smag for at give en både god og nærende spiseoplevelse.

Med et konstant fokus på budgettet kan det ofte være en udfordring at levere på både smag og kvalitet dag efter dag. Netop derfor kan bake-off- og færdiglavet dej (rådejs-produkter) være en god løsning for dit køkken.

Derfor serverer vi her vores vigtigste viden om bake-off og rådej. Så kan du i ro og mag vurdere hvilken brødløsning, der er bedst for dig og dit køkken.

Hvorfor vælge bake-off?

Duften og smagen af nybagt vækker sanserne

Med bake-off kan du tilbyde friskbagt brød af høj kvalitet hele dagen.

En anden gevinst er, at du kan reducere dit madspild. Brødene har en naturlig, lang holdbarhed på frost, og du kan nemt og hurtigt bage præcis den mængde, du har brug for. De fleste bake-off brød skal blot bages mellem 10-20 min.

Infografik - Brød med bundlinje - fordele ved bake-off ny

Hvorfor vælge rådej?

Med rådej kan du servere lækkert, nybagt brød uden stort besvær og tidsforbrug. Det hårde forarbejde er gjort for dig, og dermed er det endelige resultat op til dig og din kreativitet.

Med få deje får du uendelig variation, fordi dit eget valg af form, snit og drys giver brødene hvert deres unikke udseende.

Infografik - Brød med bundlinje - fordele ved rådej2

Lær at mestre rådejens mange muligheder for kreativ udfoldelse i vores ultimative rådejs-guide, som du finder lige her.