1 min. læsetid

Bagels - ny fuldkorns-Chili Cheese

     

Har du smagt en bagel i udlandet, og synes du, at krummen var lidt kompakt? De fleste danskere foretrækker en lettere og mere luftig bagel.

Derfor er vores bagel-serie skabt, så de har alt det – i krumme, bid og smag – som danskerne elsker. Du kan vælge mellem seriens mange smagsvarianter – fra den klassiske med sesam til smagsbomben Veggie, den med fuldkorn eller den populære Chili Cheese. Fælles for dem alle er, at de har en let og luftig krumme.

 

Ny Chili Cheese Bagel med fuldkorn

Chili Cheese Bagel-varianten har, siden lanceringen, lagt sig forrest i bagel-feltet. Den er en ægte bestseller. Nu fås den også i en lækker fuldkorns-variant med den velkendte, sprøde ost på toppen og en balanceret kant af chili i eftersmagen.

Fuldkorns-varianten er bagt med rugflager, havreflager, solsikkefrø, hørfrø, sesam og fuldkornshvedemel, som giver en flot bagel med både bid, fylde og den helt særlige bagel-krumme.

Fyld dine bagels med sprøde grøntsager og hjemmelavede spreads, eller servér dem som “gnave-brød” – præcis som de er.

Jeg elsker bagels!

 

222210_fuldkorns_chili_cheese_bagel_1080_1080

Fuldkorns-Chili Cheese

Varenr.: 222210

En grovere udgave af den populære Chili Cheese Bagel med den velkendte, sprøde ost på toppen og en balanceret kant af chili i eftersmagen.

Køb hos grossist
bagel-1080x1080-FB-karrusel4

Chili Cheese

Varenr.: 219548

Danskernes favorit, når de skal vælge bagels. Kombinationen af en luftig bagel, toppet med smeltet ost og bagt med chili skaber en smagsoplevelse med både dybde og kant.

Køb hos grossist
bagel-1080x1080-FB-karrusel6

Veggie

Varenr.: 219552

En rigtig smagsbombe. Bagt med tørrede tomater, gulerødder, basilikum og oregano - og toppet med hele græskarkerner.

Køb hos grossist
bagel-1080x1080-FB-karrusel5

Fuldkorn

Varenr.: 219551

Let og lækker fuldkornsbagel, bagt med masser af fuldkornshvedemel. Luftig krumme og et flot farvespil mellem den mørke bagel og de lyse havregryn på toppen.

Køb hos grossist
bagel-1080x1080-FB-karrusel2

Sesam

Varenr.: 219550

Luftig og lys bagel, som rigtig mange kunder kan lide. Sesam på toppen giver en dejlig, diskret eftersmag af nødder, der fremhæves med et par minutter i ovnen. Den passer til alle slags fyld

Køb hos grossist
bagel-1080x1080-FB-karrusel3

Grov

Varenr.: 219549

Dejlig, luftig bagel bagt med rugflager, havreflager, solsikkefrø og sesam. Mild eftersmag af korn og frø giver mange anvendelsesmuligheder og passer til meget forskelligt fyld.

Køb hos grossist

Kunderne siger Chili cheese!

Der er bagels for enhver smag – fra den klassiske med sesam til smagsbomben Veggie og den meget populære Chili Cheese.

De fleste danskere foretrækker en let og luftig bagel. Derfor har vi udviklet og bagt vores fem nyheder præcis, som vi ved, dine kunder vil have dem.

Dine kunder vil opleve en let og luftig krumme og nogle lækre valgmuligheder, der appellerer til alle smagsløg. 

Har du brug for rådgivning - eller en smagsprøve?

Vores fagkonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at forbedre din forretning - og de tager gerne en smagsprøve med.

De har masser af relevant erfaring i bagagen - som tidligere kantineleder, bager, kok og kostvejleder kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning 👇

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter og få professionel sparring allerede i dag. 

SBS-Distriktschefer-SH-1140x400px-1