1 min. læsetid

Nye økologiske morgenboller på Scandic Hotels

         

Scandic serverer hvert år to og en halv million stykker morgenbrød til gæsterne på kædens 28 hoteller i Danmark. Som en del af hotelkædens ambitiøse bæredygtighedsstrategi lancerer Scandic nu økologisk morgenbrød fra vores bageri i Vestjylland.

Transformationen til økologisk morgenbrød er et led i Scandic-kædens bæredygtighedsstrategi, som har fokus på naturlige råvarer, der er produceret lokalt og med respekt for naturen. Netop derfor er Lantmännen Unibake den rette leverandør for Scandic.

"Vi har valgt Lantmännen Unibake, fordi de kan levere økologi af høj kvalitet – bagt på deres danske bageri. Det er vigtigt, at de har de samme høje krav til bæredygtighed, som vi har hos Scandic. Derudover kan bageriet levere morgenbrød, som er med til at skabe de smagsoplevelser, vi ønsker at give vores gæster, når de spiser på hotellerne," siger Food & Beverage-direktør hos Scandic Hotels, Karsten Felvang Nielsen.

Karsten Felvang Nielsen fra Scandic Hotels.

Hos Lantmännen Unibake vækker det nye partnerskab også glæde. Marketing- og innovationsdirektør, Mette Børsting Hofman, understreger, at samarbejdet har stor betydning for virksomheden:

"Danskerne er blandt dem, der køber allerflest økologiske dagligvarer i hele verden, og derfor bør der også være et stort udbud af økologi, når vi spiser ude. Lantmännen Unibake har derfor, som del af sin bæredygtighedsrejse, sat ekstra skub på innovationen af økologisk brød, der indfrier den øgede efterspørgsel efter højkvalitetsbrød bagt med eksempelvis flydende surdeje og bagt i stenovn," siger hun og fortsætter:

"Hvis Danmark fortsat skal være i førertrøjen på bæredygtighed og økologi, skal de store spillere i markedet også være med – og derfor er vi stolte over at indgå samarbejdet med Scandic-hotellerne, så vi sammen gør en forskel."

221884_hubspot

Økologisk Durumbolle

Varenr.: 221884

Køb hos grossist
222131_økologisk_durumbolle_birkes

Økologisk Durumbolle m. blå birkes

Varenr.: 222131

Køb hos grossist
221886_økologisk_durumbolle

Økologisk Mørk Durumbolle m. kerner

Varenr.: 221886

Køb hos grossist
221885_økologisk_kernebolle_hubspot

Økologisk Kernebolle

Varenr.: 221885

Køb hos grossist

Har du brug for rådgivning - eller en smagsprøve?

Vores fagkonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at forbedre din forretning - og de tager gerne en smagsprøve med.

De har masser af relevant erfaring i bagagen - som tidligere kantineleder, bager, kok og kostvejleder kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning 👇

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter og få professionel sparring allerede i dag. 

SBS-Distriktschefer-SH-1140x400px-1