2 min. læsetid

2000 sliders til en premiere? Ja så gerne!

     

Da en gruppe venner i 2011 åbnede den første Sliders, var målet at sælge burgere på en helt ny måde. De kastede sig ud i et gastronomisk eventyr med et koncept, ingen havde set før og fik succes med det. Dengang regnede de ikke med, at Sliders også ville blive et stort hit til studentergilder, receptioner og et hav af andre arrangementer.

Læs her, hvordan Sliders skiller sig ud, og hvordan de også fik succes med catering.

Smagsbomben er bestseller

Kunderne taler om, at man kan have lyst til en burger, og man kan have lyst til Sliders.

Vi ligner ingen andre, og det er hele vores grundidé. Der er ni faste sliders på menuen, hvoraf fem også fås i vegetarudgaver og en tiende melder sig hver måned som ”Slider of the month”. Det er vores legeplads – der hvor vi holder fast i vores autonome gen og eksperimenterer,” fortæller Christian Boysen, direktør i Sliders.

I stedet for en traditionel cheeseburger kan du fx mæske dig i bestselleren Triple Truffle Cheese, som er en flammegrillet bøf med brie, parmesan, blåskimmelost og tre slags stegte svampe. ”Det er ikke bare kundernes, men også min personlige favorit. En sand smagseksplosion,” siger Christian Boysen.

Se Sliders' menukort og fantastiske smagssammensætninger her.

Potato Slider er håndtaget

Hos Sliders ligger de ikke skjul på, at det kræver unikke ingredienser og ekstra arbejde at skabe et anderledes menukort.

Vi bruger rigtig mange ressourcer på at koge ind, sylte og braisere, så hver slider er noget særligt. Det gælder også brødet, som vi har valgt med omhu.

En god bolle til en slider skal fungere som et godt håndtag – den skal holde på fyldet. Den skal være blød, den skal være luftig, og så må den endelig ikke være for dominerende i smagen. Alt det kan Potato Slider fra Schulstad Bakery Solutions. Før brugte vi brioche, men det var den bolle, kunderne regnede med at få, og vi vil give dem noget andet end det, de forventer.

Potato Slider er en genial bolle, som komplementerer kødsaft, fedt og olie helt vildt godt,” udtaler Christian Boysen.

Potato Slider

Potato Slider

Varenr.: 218397

Vores sliders er bagt med kartoffel-flager, som gør bollen blød, saftig, luftig og giver en cremehvid krummestruktur med kort bid.

Køb hos grossist
Buffalo Potato Burgerboller

Buffalo Potato Burgerboller

Varenr.: 201746

Flot og lækker nyhed i den populære Buffalo-serie, bagt med kartoffel, som gør bollen ekstra blød og saftig

Køb hos grossist
200973_potato-burger-bun

Potato Burger buns

Varenr.: 200973

Et oplagt valg, hvis du ønsker den bløde, søde og luftige konsistens og samtidig vil matche ønsket om en plantebaseret mulighed på menuen.

Køb hos grossist

Gang i køkkenet

Da mange kunder begyndte at spørge, om Sliders ikke kunne levere til barnedåb, polterabend, fredagsbar eller filmpremierer, lå det lige til højrebenet at starte op med catering.

Størrelsen på en slider passer perfekt til et stående arrangement og indpakningen gør, at den holder sig varm og er nem at håndtere. Vores største ordre var, da vi blev spurgt, om vi kunne levere 2000 sliders til en filmpremiere, og selvfølgelig kunne vi det! Det gav lidt ekstra travlhed i begge køkkener, men det var fantastisk,” beretter Christian Boysen.

Sliders er altid på vej

Hos Sliders har Christian Boysen ét råd, han tænker, at andre kan bruge, hvis de overvejer at springe ud i noget nyt:

”Lige meget hvad du gør, så gør noget, de andre ikke gør! Dem jeg ser lykkes har et klart koncept og en ordentlig eksekvering af det. Og så har de masser af gåpåmod.

Min far har lært mig, at ni ud af ti bekymringer aldrig bliver til noget, og at problemer skal fikses, mens du løber videre. Stopper du op og dvæler ved et problem, bliver du overhalet indenom, så det gør jeg ikke. Hos Sliders er vi altid på vej og på udkig efter nye måder at gøre tingene på.

Vil du tilbyde dine kunder de bedste burgerboller?

Vores fagkonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med at forbedre din forretning. Og de tager gerne smagsprøver med på vores produktnyheder.

Bestil din burger-prøvekasse

De har masser af relevant erfaring i bagagen - som (tidligere) kantineleder, bager og kok kan de helt sikkert også rådgive dig om din forretning.

 

SBS-Distriktschefer-SH-600x250px